Campania de responsabilitate socială „Constituția Zâmbetului”

Constituția Zâmbetului. Primul proiect de lege din România prin care orice copil are dreptul la un zâmbet sănătos

 

Clinica Dr. Melnic, în parteneriat cu prezentatoarea RTV, Cristina Herea, lansează un nou “proiect de lege”, “Constituția Zâmbetului”, prin care fiecare copil are dreptul la un zâmbet frumos, la o dantură sănătoasă și la o igienă dentară corectă.

Campania de responsabilitate socială “Constituția zâmbetului” va avea ca timp de desfășurare 14 săptămâni, perioada 8 septembrie – 15 decembrie 2014. Beneficiarii campaniei sunt copii din orfelinate, apartamente sociale sau care provin din familii defavorizate, cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani.

Din dorința de a oferi tratamente stomatologice copiilor cu posibilități materiale reduse, a luat naștere campania socială “Constituția Zâmbetului”. Inițiată de Clinica Dr. Melnic în parteneriat cu Cristina Herea, campania se va derula în perioada 8 septembrie – 15 decembrie 2014. Prin această campanie se urmărește sublinierea importanței unei danturi sănătoase pentru o viața bună, campania având drept scop prevenirea și tratarea problemelor dentare ale copiilor cu posibilități materiale reduse.

https://bit.ly/1mxCpoQ