Lansare Shakespeare Pub

După 17 ani dedicați avocaturii, Ariana Lăta a investit în zona de bar&club din România prin deschiderea unui pub “artsy” în centrul Bucureștiului, un local care își propune să reînvie arta – Shakespeare Pub.
Localul oferă o experiență completă: este locul unde poți asculta muzica rock, te poți bucura de serile de jazz și piano bar sau poți viziona o piesă de teatru.
Dincolo de atmosfera relaxată, de ospitalitatea barmanilor, de muzica live, de fiecare detaliu care spune o poveste, în tot localul există un amestec de nou și vechi, de muzică, artă și cultură.
Shakespeare Pub s-a deschis oficial pe 14 octombrie 2014 în centrul Bucureștiului, pe strada Vasile Conta nr. 18. Acolo îi puteți vedea pe Anca Sigartău, Tavi Clonda, Tavi Colen, D-lema, Claudia Ciobanu și alții în show-uri live.Pub-ul vă așteaptă de luni până sâmbătă să descoperiți locul unde vă puteți bucura de artă, cultură și muzică într-o atmosferă prietenoasă. În ceea ce privește viața de noapte, pub-ul se transformă într-un night club deschis până la 5 dimineața, unde vă puteți bucura de petreceri și concerte live.

https://bit.ly/1tEA4vq