Sun Plaza Shopping Center, împreună cu vedeta de televiziune, Cristina Herea, au adus zâmbetul pe buzele copiilor din cadrul Asociației “Ana și copiii”

 

Ieri, 22 octombrie 2014, a avut loc activitatea de CSR inițiată de Sun Plaza Shopping Center, împreună cu vedeta de televiziune, Cristina Herea, activitate ce și-a propus donarea către Asociația “Ana și copiii” a recuzitei evenimentului mult iubit de cei mici, “Universul Barbie, un vis ce devine realitate!”, desfășurat în luna septembrie în cadrul centrului comercial.

Acțiunea de donație a avut drept scop sprijinirea activităților desfășurate de copiii defavorizați din cadrul Asociației “Ana și copiii”. Dacă toți cei mici s-au putut bucura de păpușile și mobilierul utilizat în cadrul evenimentului, acestea vor aduce de acum încolo zâmbete și fericire pe chipul prichindeilor de la Asociația “Ana și copiii”.

În cadrul evenimentului dedicat donației, copiii din cadrul Asociației “Ana și copiii” au pregătit, împreună cu Cristina Herea, un moment surpriză pentru cei prezenți. Cristina a făcut o incursiune în istoria păpușii Barbie cu ajutorul copiilor care au fost reporteri speciali și au transmis, în direct, știri despre păpușa Barbie.

La evenimentul dedicat donației au fost prezente mai multe vedete din showbiz-ul românesc: Eniko Georgescu, Giani Kiriță, Irina Maria Mohora, Sebastian Bodu.

Obiectele care au fost donate sunt atât păpuși și accesorii Barbie, cât și piese de mobilier. Toate acestea sunt lucruri indispensabile copiilor și au adus atmosfera Universului Barbie la Asociația “Ana și copiii”.

Partener în cadrul evenimentului a fost www.biscuit.ro, care a oferit dulciuri invitaților și copiilor din cadrul Asociației “Ana și copiii”.

https://bit.ly/1temhuP