Universul Barbie la Sun Plaza!

In perioada 30 august – 21 septembrie 2014, in Sun Plaza Shopping Center a avut loc un eveniment in premiera nationala dedicat copiilor – „Universul Barbie, un vis ce devine realitate!”. Timp de mai mult de 3 saptamani, copiii s-au bucurat de prezenta papusilor Barbie care i-au asteptat zilnic in cele patru zone special amenajate, la parter si la etaj, in zona restaurantelor: Locul de Joaca Barbie, Bucataria Barbie, Living Room-ul lui Barbie si Barbie Spa.

 

In perioada de desfasurare a evenimentului, Barbie a oferit celor mici experiente de neuitat, facandu-i pe parinti sa isi aduca aproape zilnic prichindeii la Sun Plaza. Numarul participantilor la ateliere a fost peste asteptari si mai ales, in weekend-uri, cand numarul copiilor care au luat parte la activitati a fost de peste 300 zilnic, pentru fiecare zona special amenajata pentru ei.

 

Cele mai incarcate momente de emotie au fost cele date de prezenta Printesei Barbie: in fiecare weekend au fost oferite, gratuit, peste 500 de fotografii prichindeilor care au facut poze cu Printesa Barbie, ramanand astfel cu amintirea vie a papusii copilariei lor.

https://bit.ly/1v8y6BV