Workshop de educație dentară la Clinica Dr. Melnic

10 copii din cadrul Asociației “Ana și copiii” au avut parte de un workshop interactiv de educație dentară la Clinica Dr. Melnic

Trecerea de prima jumătate a campaniei “Constituția Zâmbetului” demarată de Clinica Dr. Melnic în parteneriat cu prezentatoarea RTV, Cristina Herea, a fost marcată ieri printr-un workshop de educație dentară destinat copiilor defavorizați din cadrul Asociației “Ana și copiii”.

Creșterea și păstrarea unor zâmbete sănătoase de la vârste fragede asigură o dentiție sănătoasă mai târziu, la maturitate. În cadrul campaniei “Constituția Zâmbetului”, Clinica Dr. Melnic oferă tratamente dentare gratuite copiilor ce provin din familii defavorizate și construiește, pas cu pas, o lume care să zâmbească tot mai mult.

Workshop-ul de educație dentară “Fii profesorul de educație dentară pentru un copil defavorizat” este a doua etapă a campaniei, aceea în care Clinica Dr. Melnic oferă educație medicală copiilor. Workshop-ul a fost inițiat datorită responsabilității pe care medicii clinicii știu că o au pentru educarea copiilor pentru o sănătate orală optimă.

“Este primul workshop educațional pe care îl oferă Clinica Dr. Melnic. Programul este destinat copiilor care provin din familii defavorizate și este axat pe educarea acestora în ceea ce privește igiena dentară și soluțiile de prevenire a afecțiunilor dentare. Copiii au fost învățați de către invitații noștri, prin joacă, cât de importantă este sănătatea lor orală. Medicii noștri văd în implicarea socială mai mult decât o tendință tot mai des întâlnită în rândul companiilor. Noi suntem conștienți de faptul că, înainte de a-ți desfășura activitatea într-o societate este nevoie de o dovadă a umanității. Tocmai din acest motiv, în cadrul campaniei am avut grijă de zâmbetele a peste 30 de copii defavorizați”, explică Dr. Ion Melnic, specialist în chirurgie dento-alveoră și coordonator al Clinicii Dr. Melnic.

“Credem foarte mult în puterea exemplului. Echipa Clinicii Dr. Melnic dă un exemplu de urmat tuturor specialiștilor din domeniu și dacă am reuși formarea unui sistem, a unei rețele permanente de intervenție pentru aceste cazuri, ar fi împlinirea unui vis. Noi la Asociația Ana și Copiii, ajutăm visele să crească mari și la Clinica Dr. Melnic, cei mici au învățat cum să-și crească un zâmbet frumos și sănătos. Mulțumim domnului dr. Ion Melnic și echipei sale pentru timpul, răbdarea, grija și profesionalismul de care au dat dovadă”, spune Mihaela Voivozeanu, presedinte Asociația Ana și copiii.

Nu doar o agentie de PR!

Noi dam viata si culoare evenimentelor cu care ne mandrim